prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
lengte
meerminder
doorsnede
meerminder
belasting
meerminder

StageDex Easy frame B Top Line railing ad. showm.*

Uitverkoop
  • StageDex Easy frame B Top Line railing ad. showm.*

StageDex railing

SHOWMODEL

Er bestaan twee soorten railingen voor decks. Afhankelijk van de toepassing van de podia dient de juiste railing gekozen te worden. Zodra er publiek op de StageDex plaatsneemt, is het verplicht om een railing te kiezen die een zijwaartse druk kan weerstaan van 100kg per meter. Is dat niet het geval, dan kan het easy rail systeem toegepast worden. Deze railing is bestand tegen een zijwaartse druk van 30kg per meter en biedt dan voldoende bescherming om niet van een podium te vallen. Denk hierbij aan podiumdelen die uitsluitend toegankelijk zijn voor acteurs, muzikanten of artiesten.

Publiekstoegankelijke tribunes

Prolyte biedt voor publieksbescherming een verticaal gespijld railing segment. Deze railing kan worden toegepast op de stagedex top line. De railing wordt bevestigd op de topline decks met spigotten die in de bovenzijde van het deck gemonteerd worden. Er zijn railing elementen beschikbaar voor zowel de lange als de korte zijde. Daarbij zijn er hoekoplossingen beschikbaar van 93 of 193cm zodat het hele podium kan worden afgeschermd.


merk Stagedex
productnummer PORATA20X
     
      uw prijs 95,00 excl BTW
 


technische specificaties

  • voor railing 100kg/m
StageDex Easy frame B Top Line railing adapter
StageDex Easy frame B Top Line railing adapter uw webshopprijs 134,54 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.