prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
lengte
meerminder
doorsnede
meerminder
belasting
meerminder

StageDex EasyRail 30kg/m connector

  • StageDex EasyRail 30kg/m connector
: Dex Prolyte

StageDex railing

Er zijn twee soorten railingen voor decks en afhankelijk van de toepassing van de podia dient de juiste railing gekozen te worden:

- met publiek op de StageDex is het verplicht om een railing te kiezen die een zijwaartse druk kan weerstaan van 100kg/m -> kies daarom voor "StageDex Easyrail 100 kg/m"

- met acteurs, muzikanten of artiesten kan een railing worden gekozen die is bestand tegen een zijwaartse druk van 30 kg/m -> het "StageDex Easyrail 30kg/m" biedt dan voldoende bescherming om niet van een podium te vallen.

Railing type Easy

Als uw podium wordt gebruikt door acteurs, muzikanten of artiesten, dan is het voldoende om een railingsoort te kiezen die een zijwaartse druk van 30 kg/m kan weerstaan. De decks zullen dan doorgaans niet vol met mensen staan en deze railing biedt professionele vakmensen voldoende bescherming om niet van een podium af te vallen. Een speciale adapter kan aan het aluminium profiel van de decks worden gekoppeld waarover de railingen kunnen worden geschoven.


merk Stagedex
productnummer PORATA10
fabrikantcode SM-RAIL-CON
     
      uw prijs 10,90 excl BTW
 


technische specificaties

  • boutset voor het koppelen van EasyRail 30 kg/m

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.