prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
lengte
meerminder
breedte
meerminder
hoogte
meerminder
diameter
meerminder
doorsnede
meerminder
bijzonderheden
meerminder
serie
meerminder

StageDex Top Line 200x50cm

  • StageDex Top Line 200x50cm

Prolyte StageDex

Prolyte StageDex zijn zeer stevige decks voor het bouwen van podia en verhoogde vloeren. Zelfs tribunes, drum- en muzikantenpodia worden hiervan gemaakt. De hoogte is per 20cm instelbaar.  Met een speciale poot is de hoogte zelfs traploos in te stellen. Afhankelijk van het soort deck kunt u hier direct een railing aan koppelen of een topplaat kiezen die buiten kan worden gebruikt. Deze decks zijn vervaardigd van speciaal geëxtrudeerd aluminium profiel. De multiplex beplating is op het aluminium frame gelijmd om geluidweergave en trillingen te verminderen. De ProlyteDex kunnen worden voorzien van zowel een ronde als vierkante poot. Met een snel koppelsysteem worden deze aan de decks geklemd. Een keur aan toebehoren zoals trappen, railingen en stootranden zijn leverbaar om elke bouwwens te realiseren.

Top Line

De Top Line is voorzien van een anti-slip watervaste multiplex plaat en is daardoor geschikt voor tijdelijk buitengebruik. Daarnaast heeft dit deck versterkte hoeken met gaten om leuningen te kunnen aanbrengen die geschikt zijn voor gebruik in publieke ruimtes.


merk Stagedex
fabrikantcode SM-D-T-200050
POTOPL20
   
      uw webshopprijs 249,69 excl BTW
 


technische specificaties

  • afmetingen: 200x 50cm
  • gewicht: 39,5kg (200x 100cm)
  • frame: aluminium (EN AW 6005A T6)
  • deck: waterbestendig multiplex anti-slip
  • maximale belasting: 750kg/ m²
PDF datasheet [PDF 3,71 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.