prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
bijzonderheden
meerminder
lengte
meerminder
breedte
meerminder
hoogte
meerminder
diameter
meerminder
doorsnede
meerminder
serie
meerminder

StageDex Basic Line 100x100cm driehoek zwart

  • StageDex Basic Line 100x100cm driehoek zwart
: Dex Prolyte /Sixty82

Prolyte StageDex

Prolyte StageDex zijn zeer stevige decks voor het bouwen van podia en verhoogde vloeren. Zelfs tribunes, drum- en muzikantenpodia worden hiervan gemaakt. De hoogte is per 20cm instelbaar.  Met een speciale poot is de hoogte zelfs traploos in te stellen. Afhankelijk van het soort deck kunt u hier direct een railing aan koppelen of een topplaat kiezen die buiten kan worden gebruikt. Deze decks zijn vervaardigd van speciaal geëxtrudeerd aluminium profiel. De multiplex beplating is op het aluminium frame gelijmd om geluidweergave en trillingen te verminderen. De ProlyteDex kunnen worden voorzien van zowel een ronde als vierkante poot. Met een snel koppelsysteem worden deze aan de decks geklemd. Een keur aan toebehoren zoals trappen, railingen en stootranden zijn leverbaar om elke bouwwens te realiseren.

Basic Line

De Basic line is het instapmodel van dit type decks. Voorzien van een mulitplex beplating. Deze is ongelakt, blank gelakt of te voorzien van een zwarte coating. Een railing, schopranden en doeken kunnen aan de zijkant van het aluminium profiel worden gekoppeld. Deze decks zijn speciaal bedoelt voor binnen gebruik. Toe te passen voor muzikanten en of artiesten. Dus niet specifiek bedoelt voor publiek.


merk Stagedex
productnummer POBAZW11
fabrikantcode SM-DL-B-9
     
      uw webshopprijs 257,59 excl BTW
 


technische specificaties

  • afmetingen: 100x 100cm
  • gewicht: 39,5kg (200x 100cm)
  • frame: aluminium (EN AW 6005A T6)
  • toplaag: multiplex
  • afwerking: zwart gelakt
  • maximale belasting: 750kg/ m²
StageDex Basic Line 100x100cm zwart
StageDex Basic Line 100x100cm zwart uw webshopprijs 208,19 excl BTW
StageDex Top Line 100x100cm
StageDex Top Line 100x100cm uw webshopprijs 243,47 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.