prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
bijzonderheden
meerminder
lengte
meerminder
breedte
meerminder
hoogte
meerminder
diameter
meerminder
doorsnede
meerminder
serie
meerminder

StageDex Basic Line 100x100cm driehoek zwart

  • StageDex Basic Line 100x100cm driehoek zwart
: Dex Prolyte

Prolyte StageDex: kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

 

Prolyte StageDex zijn zeer stevige decks voor het bouwen van podia en verhoogde vloeren. Ook tribunes, drum- en muzikantenpodia worden hiervan gemaakt.

Er zijn decks die binnen en/of buiten kunnen worden gebruikt. De decks kunnen worden voorzien van zowel ronde als vierkante poten en zijn met het snelkoppelsysteem eenvoudig onder aan de decks te klemmen. De lengte van de poten kiest u in stappen van 20 cm tot maximaal 100 cm en met een speciale telescooppoot is de hoogte zelfs traploos in te stellen. Elk podium kan worden voorzien van trappen, railingen en stootranden, zodat publiek of musici het podium veilig kunnen betreden. En natuurlijk werkt u het podium professioneel af met strak of geplooid podiumrok dat eenvoudig met klittenband langs de randen wordt bevestigd.

 

De decks zijn vervaardigd van speciaal geëxtrudeerd aluminium profiel. De multiplex of acrylaat beplating is op het aluminium frame gelijmd om geluidweergave en trillingen te verminderen.

 

BasicLine

De BasicLine is het instapmodel van dit type decks. Voorzien van een mulitplex beplating. U heeft de keuze uit ongelakt, blank gelakt of een zwarte coating. Een railing, schopranden en doeken kunnen aan de zijkant van het aluminium profiel worden bevestigd. Deze decks zijn speciaal bedoeld voor gebruik in zalen en conferentieruimten en toe te passen voor muzikanten en/of artiesten.


merk Stagedex
productnummer POBAZW11
fabrikantcode SM-DL-B-9
     
      uw webshopprijs 258,43 excl BTW
 


technische specificaties

  • afmetingen: 100x100 cm
  • driehoek: 45°
  • gewicht: 39,5kg (200x100 cm)
  • frame: aluminium (EN AW 6005A T6)
  • toplaag: multiplex
  • afwerking: zwart gelakt
  • maximale belasting: 750 kg/m²
StageDex Basic Line 100x100cm zwart
StageDex Basic Line 100x100cm zwart uw webshopprijs 208,87 excl BTW
StageDex Top Line 100x100cm
StageDex Top Line 100x100cm uw webshopprijs 244,27 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.