Vragen?   053 - 4320 644
prijs
merk

Admiral baseplate houder 10mm

  • Admiral baseplate houder 10mm

Onderdeel van de baseplatewagen.

 

Deze baseplate houder is heel erg handig wanneer u al voorzien bent van een flightcase. De platen schuiven makkelijk op de plek. Zodra de platen een hoek van 90 graden hebben bereikt kunnen de baseplates veilig en stabiel worden neergezet.

 

De Baseplate houder is een onderdeel van de Baseplate dolly van Admiral Staging. De transporter is een zeer ergonomisch ontwerp, het plaatsen van zware grondplaten is eenvoudig gemaakt door het intuïtieve ontwerp van de transporter. Het verplaatsen van 4 of 6 platen inclusief conische koppelingen was nog nooit zo eenvoudig en is geen probleem voor deze dolly. De wielen van de gronplaattransporter zijn uitgerust met goede remmen. Bij gebruik van de remmen kunnen de Baseplates gemakkelijk en moeiteloos op de wagen worden geplaatst. Zodra de platen zijn opgeborgen in de transporter kan de wagen afgesloten worden met een gepersonaliseerde deksel. Deze deksel wordt vergrendeld door middel van vier vlindersloten.


merk Admiral
productnummer ZEVLH10
fabrikantcode 8720094426105
    adviesprijs 50,95 excl BTW
      uw prijs 45,86 excl BTW
 


technische specificaties

  • Gewicht: 5,6 kg
  • Laadvermogen: 4x Baseplate 10 mm

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.