prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
aansluiting
meerminder
aantal polen of aders
meerminder
vermogen
meerminder
doorsnede
meerminder
eigenschap
meerminder
wartelmaat
meerminder
wartel aantal
meerminder
1e connector
meerminder
2e connector
meerminder
bijzonderheden
meerminder

Harting 16-pin koppelstuk IP65 kabeld -> kabeldeel

  • Harting 16-pin koppelstuk IP65 kabeld -> kabeldeel
: Power multiconnectoren

Harting connectoren

Multiconnectoren worden zeer veel toegepast in de entertainment wereld. Harting is één van de bekendere merken, met veel soorten multi-connectoren. Er is een grote keuze aan kabeldelen, chassisdelen en inbouwdelen. Bedenk dat een 10 polig huis niet uitsluitend geschikt is voor 10 polige connectoren. Er zijn meer binnendelen die in dezelfde huizen passen. Twijfelt u over een keuze? Bel ons op voor advies. 

Harting 16-polig koppelstuk

Bijna alle multikabels in de entertainment, hebben aan de kabeldelen geen klembeugel(s) zitten. Daardoor kunnen meerdere multikabels niet eenvoudig "kop - staart", met een klem-borging, worden doorgekoppeld.

Een speciaal koppelstuk is hiervoor de oplossing. Deze koppeling verbindt twee kabeldelen (male en female) aan elkaar en zorgt voor een trekontlasting van deze verbinding. Komt er nu trekkracht op de kabels te staan, dan zullen deze niet los schieten. Deze koppeling heeft ook nog eens een afdichting geschikt tot IP65.


merk Harting
productnummer COMH16T10
    adviesprijs 17,49 excl BTW
      uw prijs 13,99 excl BTW
 


technische specificaties

  • 16-pin koppelstuk
  • afdichting: IP 65

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.