prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
voeding
meerminder
vloeistoftank
meerminder
serie
meerminder
vermogen bereik
meerminder
MAX output
meerminder
MIN output
meerminder

MDG rookmachine MAX Me2 WPE

  • MDG rookmachine MAX Me2 WPE
: Effect MDG nevelmachines

MDG nevelmachine

MDG mag met recht de beste machine in zijn soort genoemd worden. Deze machine maakt gebruik van een reukvrije natuurlijke vloeistof en niet van glycol/water, wat bij vrijwel alle andere nevelmachines gebruikt wordt.

De neveldeeltje die de MDG machine maakt zijn circa 1000 keer kleiner dan die van de gebruikelijke machines (0,5 tot 0,7 micron). Omdat deze deeltjes zo klein zijn, blijven deze veel langer hangen. Vergelijk het maar hier mee: In een storm waaien wel bomen om, maar geen riet. De rietsteel is veel dunner, vangt minder wind en blijft daardoor staan. Zo is het ook met nevel die 1000 keer kleiner is. Een effect dat er voor zorgt dat de MDG nevel als vrijwel onzichtbaar betiteld kan worden. Daarbij zingen top artiesten wel in de nevel van een MDG machine en niet bij die van andere producenten. 

Geen verstopping

Door het ontbreken van een vloeistofpomp zijn de machines uitermate stil. Het APS (Automatic Purging System) zorgt ervoor dat de nevelmachine automatisch, voor en na het gebruik, wordt gereinigd. Het APS systeem van MDG voorkomt dat er vloeistof achterblijft in de leidingen waardoor mogelijke verstoppingen kunnen worden vermeden.

Me nevelmachine

De Me serie is een volgende stap in de ontwikkeling van nevelmachines. De Me is een nevelmachine die het mogelijk maakt om grote hoeveelheden dichte 'mist' te genereren in een korte periode. Het is één van de stilste machines op de markt. Me1 is de eerste en kleinste uitvoering uit de krachtige Me familie. Een volgende stap is de Me2. Deze heeft twee keer zoveel output. De topper in deze serie is de Me4 met zelfs vier keer de output van een Me1. 

 

IP55

Me WPE™ is de nieuwe Me in een weerbestendige behuizing van carbon-staal. Het is speciaal ontworpen als een IP55-gebaseerde, weer- en stofbestendige versie van MDG's zeer succesvolle Me Haze generatoren, zowel binnen als buiten te gebruiken.

 

De behuizing van WPE biedt IP55-geteste, goedgekeurde en gecertificeerde bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden en stofindringing die kostbare en tijdrovende onderhoudsproblemen kunnen veroorzaken voor installaties op lange termijn in pretparken en attracties binnen en buiten. De nieuwe behuizing maakt hem geschikt om te voldoen aan de strenge regels van festivals, themaparken, attracties en de industrie.


merk MDG
productnummer EFNEMDD56
fabrikantcode M2e WPE
    adviesprijs 7.625,34 excl BTW
      uw webshopprijs 6.862,81 excl BTW
 


technische specificaties

  • vermogen: 1415W
  • spanning: 250V / 50Hz of 100V / 60Hz
  • opwarmtijd: ca. 8 minuten
  • vloeistoftank: 2,5 liter
  • vloeistofverbruik: 34ml/ min (bij continu verbruik)
  • bediening: DMX
  • afmetingen: 60.7x 49x 34cm
  • gewicht: 26.3kg
PDF datasheet [PDF 0,18 MB]
PDF gebruiksaanwijzing [PDF 1,67 MB]
MDG rookmachine MAX Me1
MDG rookmachine MAX Me1 adviesprijs
uw webshopprijs

4.663,28 excl BTW
4.196,95 excl BTW
MDG rookmachine MAX Me4
MDG rookmachine MAX Me4 adviesprijs
uw webshopprijs

7.740,68 excl BTW
6.966,61 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.