prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
voeding
meerminder
vermogen
meerminder
vloeistof verbruik (continu output)
meerminder
vloeistof verbruik (maximale output)
meerminder
vloeistoftank
meerminder
serie
meerminder

MDG rookmachine MAX3000

  • MDG rookmachine MAX3000

MDG nevelmachine

MDG mag met recht de beste machine in zijn soort genoemd worden. Nevel, haze of rook kunnen wij waarnemen, omdat kleine "druppeltjes" nevel door een machine worden gemaakt. Door gebruik te maken van een reukvrije natuurlijke vloeistof is het mogelijk om een zeer fijne nevel te produceren die zeer lang blijft hangen. Dit in tegenstelling tot glycol/ water, wat bij vrijwel alle andere nevelmachines wordt gebruikt. De neveldeeltjes zijn circa 1000 keer kleiner dan die van de gebruikelijke machines (0,5 tot 0,7 micron). Hierdoor blijft de nevel véél langer hangen en is er veel minder vloeistof nodig voor een beter neveleffect. Een effect dat er voor zorgt dat de hazer als "onzichtbaar" betiteld kan worden.

 

Geen verstopping

Door het ontbreken van een vloeistofpomp zijn de machines uitermate stil. Het APS (Automatic Purging System) zorgt ervoor dat de nevelmachine automatisch, voor en na het gebruik, wordt gereinigd. Het APS systeem van MDG voorkomt dat er vloeistof achterblijft in de leidingen waardoor mogelijke verstoppingen kunnen worden vermeden.

 

Nevelmachine MAX3000

De MAX3000 heeft een ingebouwde DMX controller. Via deze controller regelt u de druk (en dus de output) van de machine. De MAX3000-aps onderscheidt zich door een maximale output van maar liefst 150 M3 per minuut. Mede door de speciale samenstelling van de vloeistof, ontstaat er een nevel die compacter is dan bij welke andere machine ook.


merk MDG
fabrikantcode M3-S/APS
EFNEMDD10
  adviesprijs 4.076,63 excl BTW
      uw webshopprijs 3.668,97 excl BTW
 


technische specificaties

  • vermogen: 715 W
  • spanning: 230 V/ 50 Hz of 115 V/ 60 Hz
  • vloeistoftank: 2,5 liter
  • particle grootte 0,5-0,7 micron
  • vloeistofverbruik:
    • 17 ml/min (bij continu output)
  • gewicht: 20 kg
PDF datasheet [PDF 0,11 MB]
PDF gebruiksaanwijzing [PDF 0,35 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.