prijs
merk
meerminder
soort
meerminder

Pandoras Box Software Player V5 PRO upgrade to V6

  • Pandoras Box Software Player V5 PRO upgrade to V6
: Video Coolux Pandoras box

Pandoras Box

Het bekroonde Pandoras Box systeem is een krachtige mediaserver, die live video een hele andere dimensie geeft. Het bewerken van beeld, het integreren van live-inputs, het uitsturen en manipuleren van meerdere video-lagen tegelijk, en dat alles in een zeer hoge resolutie tot wel 4K. Projecties zijn schaalbaar in iedere gewenste vorm en formaat, in zowel 2D als 3D. Dit zijn slechts enkele toepassingen die allemaal samengevoegd zijn in het Pandoras Box systeem van Christie. 

Pandoras Box Software Player

De Pandoras Box Software Player is een prijsgunstige software optie voor professionals met hoge multi-media eisen. Minimaal 4 video lagen en onbeperkte grafische lagen kunnen worden geprogrammeerd en snel en gemakkelijk worden gebruikt. Met de Aeon functie, krijgen gebruikers toegang tot dynamische effecten en 4K afspeel mogelijkheden, wat de Software Player in een krachtig hulpmiddel voor creatieve projectie verandert. De Software Player kan worden ingesteld als een standalone player, netwerk playback client of worden gebruikt in de console modus voor directe DMX aansturing.


merk Christie
productnummer VICOPSF03
fabrikantcode 157-217101-01
     
      uw webshopprijs 250,00 excl BTW
 


technische specificaties

  •  

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.