prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
type behuizing
meerminder
lichtbron
meerminder
kleur van lichtbundel
meerminder
vermogen armatuur
meerminder
toepassing
meerminder
aantal LED's
meerminder
productkleur
meerminder
serie
meerminder
uitverkoop
meerminder

DEMO Selecon LED PL1 CYC1 MKII RGBW zwart*

Uitverkoop

PL series

De veel geroemde PL serie van Philips Selecon baseert zijn succes op de 120 RGBW LED engine. Deze serie levert een complete oplossing voor kleine tot middelgrote theaters en studio’s. Afhankelijk van het aantal gekozen LED engines (PL1 tot PL4) kan de lichtopbrengst oplopen tot een waarde die te vergelijken is met een 2Kw halogeen lichtbron. Alle PL armaturen zijn voorzien van een gelijksoortige bediening, voor eenvoudig en snel gebruik.

 

Selecon LED PL profiel-1

Met deze LED profielspot behoort het kleuren- en lampwisselen tot de verleden tijd. Hij geeft een uitstekende gobo projectie en heeft zeer goede snij-eigenschappen. De armatuur is compact en voorzien van dezelfde bediening als alle andere LED armaturen van Selecon.

 

Demo artikel

Dit is een demo artikel. Demo artikelen van Rolight zijn artikelen die zijn gebruikt om aan klanten onze producten uit te leggen. Ze worden ingezet bij trainingen en workshops. Om te voorkomen dat deze artikelen verouderen, bieden wij ze nu aan in onze webshop tegen een sterk gereduceerde prijs. Uiteraard hebben we onze demo artikelen, voordat we ze in onze webshop aanbieden, getest en gecontroleerd. 


merk Selecon
DELEFLSE20
  adviesprijs 1.386,64 excl BTW
      uw webshopprijs 419,75 excl BTW
 


technische specificaties

  • 150W (max.) RGBW
  • aansturing: DMX512 input/ output 8- of 16-bit resolutie
  • LCD display voor menu
  • powercon in/ out
  • diverse presets
  • wordt geleverd inclusief veiligheidskabel

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.