Vragen?   053 - 4320 644

grandMA 3 tips

 

Met de opgedane kennis van de vorige MA-consoles levert deze alleskunner de best mogelijke gebruikerservaring ooit! Het systeem beschikt over een verfijnde gebruikersinterface en is ontworpen om praktische taken intuïtiever te maken.

 

Eenvoudiger te bedienen, veelzijdig toe te passen en razend innovatief. grandMA is klaar voor de toekomst met de nieuwe grandMA3, een noviteit die lichtsturing helemaal naar the next level brengt. Bekijk de onderstaande video's van MA Lighting voor de beste tips over de grandMA3.

 

 

#1 grandMA3| Introduction

 

 

 

 

 

#2 grandMA3| Booting & Dustcover

 

 

 

 

#3 grandMA3| Multitouch Screens

 

 

 

 

 

#4 grandMA3| Fixture Selection

 

 

 

 

 

#5 grandMA3| International Keyboard

 

 

 

#6 grandMA3| Playback Section

 

 

 

#7 grandMA3| GDTF & MVR

 

 
 

#8 grandMA3| 3D Concept & MVR

 

 
 

Vul je voorraad aan bij Rolight!

Een drukke en gezellige periode is weer aangebroken: het festival seizoen is begonnen! Over het algemeen verbruik je veel gebruiksmaterialen (gaffa tape, rookvloeistof, truss pennen, kabels, etc.) tijdens dit seizoen. Op deze pagina vind je een overzicht van veel gebruikte gebruiksartikelen!

 

Gaffa tape

Gaffa tape (ook wel gaffer tape) is ideaal om iets tijdelijk vast te plakken. Geen gedoe met lijmresten en makkelijk scheuren! Tijdens het festival seizoen wordt er volop gebruik gemaakt van gaffa tape. Zorg er voor dat je niet zonder komt te zitten en vul je voorraad aan!

De meest populaire keuze is Nichiban gaffa tape 1200 50 meter. Wij beschikken over een ruime voorraad gaffa tape van meerdere merken in verschillende kleuren en maten!

 

Bekijk al het gaffa tape

 

Rookvloeistof

Vaak wordt er tijdens festivals veel gebruik gemaakt van rookmachines. Logisch, het zorgt voor een mooi effect. Maar hierdoor wordt er ook veel rookvloeistof verbruikt. Bij Rolight hebben we een ruime voorraad rookvloeistoffen, tegen een scherpe prijs, van de merken: Chauvet, Look en MDG!

 

 

Bekijk rookvloeistoffen

 

Kabelbinders

De podia op festivals zijn vaak prachtig. Om dit te bereiken zijn vaak vele kabels nodig. Om al deze kabels netjes te bundelen en weg te werken kun je gebruik maken van "Jan Willempjes". Je kunt ook gebruik maken van de Admiral cable wrap! Hierdoor kun je de kabels bundelen en labelen te gelijk, ideaal!

 

Bekijk alle kabelbinders

 

Truss

Een truss deel raak je niet zomaar kwijt. Het is ook niet echt een gebruiksproduct. Wat je wel snel en makkelijk kwijt raakt zijn Prolyte truss pennen, truss veertjes en de conische koppelingen (ook wel eitjes of bommentjes). Deze raak je door het kleine formaat nog al makkelijk kwijt. Het is dan ook een van de meest verloren producten tijdens het festival seizoen. Bij Rolight profiteer je van een lage prijs en ruime voorraad, zodat je nooit zonder komt te zitten!

 

Bekijk truss accessoires

 

DMX kabels

Tijdens het festivalseizoen maak je natuurlijk volop gebruik van (DMX) kabels. Gelukkig profiteer je bij Rolight van de lage prijs op DMX kabels. Wij verkopen gemonteerde kabels van 25 cm tot en met 100 meter! Maar ook beschikken wij over een uitgebreid assortiment kabels per meter en connectoren, zodat je je eigen kabels kan maken.

 

Bekijk alle kabels