Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

Modulaire Transportwagens

 

 

De zeer populaire transportwagenserie van Admiral Staging is sterk uitgebreid. Naast de bestaande wand voor gaffels, zijn er drie varianten bij gekomen. Hierdoor is bijna elke transportwagen te maken. Of het nu een meatrack, kabel-rack, ballettoren, doekenwagen of toolcase moet zijn, met deze modules bouwt u hem gewoon. Bekijk de nieuwe wanden en toebehoren en verbaas u over de mogelijkheden van dit systeem.
 

 

 

Met verschillende lengtes kokerprofiel is elke rack-afmeting te maken. Er zijn momenteel vier standaard lengtekokers leverbaar. Wilt u een rack met een andere lengtemaat? Dat kan. Uw eigen lengtemaat kokers produceren wij op verzoek.

 

 

Nieuwe middenkoker:
Een middenkoker voorziet in de mogelijkheid om een buis in het centrum van het rack te hangen. Handig voor kabels en 5 kW armaturen.

 

 

Extra wielen:
Extra wielen zijn mogelijk onder de 2,40m wagens. Een extra lengtekoker kan worden aangebracht zodat een extra wiel kan worden gemonteerd. De gaten voor deze extra wielen zijn reeds in de koker aanwezig.

 

 

Met de nieuwe zijwanden maakt u o.a: Een balletvloerwagen, kabelwagen, doekenwagen, toolcase wagen, meatrack voor 5 kW-ers, ballettoren, enz.