Rolight Trainingen

 


Trainingen

Vergroot je kennis bij Rolight

 24 oktoberProlyte Campus

 

13, 14 en 15 november

 

grandMA2 user training

 

 

27, 28 en 29 november

 

grandMA2 user training

 

 

 

 

30 november

 

 

dot2 user training

 

 

 

Rolight biedt voor de producten van MA Lighting, Coolux Media Systems en Prolyte trainingen aan. Dit aanbod zal, in de toekomst, uitgebreid gaan worden naar andere merken / producten. Deze trainingen worden in de studio van Rolight gegeven. Afhankelijk van het soort training is het aantal deelnemers ongeveer 10 personen. Bij inloopdagen ligt dit aantal hoger.

 

 

Heb je zelf al een aantal deelnemers voor een training dan kan zelfs een - in house - training worden geregeld.

 

 

 


Welke MA training kan ik volgen?

Iedereen die op een grandMA stuurtafel werkt of wil werken heeft een ander niveau. Dat is in onze trainingen geen probleem, maar je wil natuurlijk wel een training kiezen die aansluit bij je behoeftes. User training, advanced user training of Startshow Design.

Lees hieronder wat voor jou de best passende training is.

Weinig ervaring
Als je nog geen, of erg weinig, ervaring op een grandMA stuurtafel hebt kies je natuurlijk voor de user training. In deze training worden de meeste functies van de desk behandeld. Als je de training hebt afgerond wordt je geacht zelfstandig een show te kunnen draaien. Enige ervaring met DMX lichtsturing in het algemeen is wel gewenst voordat je aan deze training deelneemt.

Ervaren / vervolg
Na de user training bieden we de advanced user training aan. Dit is een vervolgcursus op de user training en gaat dieper in op de stof. We raden je af om de user training en de advanced user training direct achter elkaar te volgen. Het is veel zinvoller eerst een paar maanden ervaring op te doen en dan de advanced training te volgen. Mensen die al wat meer ervaring hebben op de grandMA, maar de user training niet hebben gevolgd zijn welkom in de advanced training.


Daarbij moet wel gezegd worden dat de ervaring leert dat ook gevorderde gebruikers de user training als waardevol ervaren. Ondanks dat een (groot) deel van de kennis bekend is leer je toch vaak op een andere, gestructureerde manier naar je programmering te kijken. Daarbij kun je vaak veel leren van de ervaring van de trainer die dingen misschien net iets handiger of sneller doet dan jij. Overweeg je de user training over te slaan, controleer dan wel even goed op onze website of je echt alle onderwerpen beheerst.

 

Zeer ervaren / praktische tips en tricks
Ondanks dat de advanced user training je meeneemt in veel geavanceerde functies van de desk is dit geen training vol praktische tips en tricks. Daarvoor hebben we de Startshow Design workshop. Hierin wordt ingegaan op het effectief opzetten van je startshow en het slim gebruiken van macro’s. Op deze dag wordt er minder vastgehouden aan een programma waardoor er meer tijd is voor individuele begeleiding. Op deze manier kun je leren voor jouw specifieke klussen op een zo snel mogelijke manier up and running te zijn. Voor het volgen van deze training moet je minimaal een aantal jaar operator ervaring hebben en/of de advanced training gevolgd hebben.


Veel succes met je keuze. En wat je ook kiest, je gaat zeker veel leren. Tot ziens bij Rolight!

 

 

Alle trainingen volgeboekt?

Interesse in het volgen van een training of wil je dat we je blijven informeren over ons trainingsaanbod?

Schrijf je in voor de trainingsmail