Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

 

 

 

Prolyte StageDex

Rolight is voorraadhoudend dealer van Prolyte StageDex. Door onze grote voorraad zijn wij in staat om Prolyte StageDex zeer snel te leveren.

 

StageDex

StageDex is onderdeel van de Prolyte group. De Prolyte group staat bekend om hun hoge kwaliteit aluminium truss systemen en podiumoplossingen. Prolyte streeft naar gebruiksvriendelijke en veilige oplossingen. Prolyte biedt een volledig assortiment met producten die passen bij de behoeftes van al het denkbare entertainment, theater, horeca, detailhandel, tentoonstellingen of speciale gebeurtenissen (zowel binnen als buiten).

 

StageDex is gespecialiseerd in het maken van producten voor het samenstellen van podia. Van flexibele podia voor presentaties tot uitgebreide conferentie faciliteiten en banqueting oplossingen, maar ook voor een entertainmentpodium of een dans platform. Ze maken onder meer podiumdelen, (verstelbare) poten en allerlei bijbehorende accessoires.

 

 

 

StageDex BasicLine

200x100cm met
20, 40, 60, 80 of 100cm poten

StageDex BasicLine

StageDex TopLine

200x100cm met
20, 40, 60, 80 of 100cm poten

StageDex TopLine