Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

 

 

 

 

Prolyte StageDex

Bij Rolight beschikken we over een uitgebreid assortiment StageDex podiumdelen. Daarnaast houden wij een ruime voorraad aan, zodat ook de StageDex snel leverbaar zijn.

 

StageDex

StageDex is onderdeel van de Prolyte Group. De Prolyte Group staat voornamelijk bekend om de hoge kwaliteit aluminium truss systemen. Maar daarnaast biedt Prolyte ook podiumdelen (StageDex) en takels (Prolyft/Aetos).

 

De producten van Prolyte streven naar gebruiksvriendelijke en veilige oplossingen. Prolyte biedt een volledig assortiment met producten die passen bij de behoeftes van o.a.: theater, horeca, detailhandel, tentoonstellingen of speciale gebeurtenissen (zowel binnen als buiten).

 

StageDex is gespecialiseerd in het maken van producten voor het samenstellen van podia. Van flexibele podia voor presentaties tot uitgebreide conferentie faciliteiten. Maar ook voor een entertainmentpodium of dans platform. Naast de podiumdelen maken ze ook (verstelbare) poten, allerlei bijbehorende accessoires, railings en barriers!

 

StageDex BasicLine

Verkrijgbaar in verschillende groottes met 20, 40, 60, 80 of 100cm poten.

StageDex BasicLine

StageDex TopLine

Verkrijgbaar in verschillende groottes met 20, 40, 60, 80 of 100cm poten.

StageDex TopLine