Het Rolight kenniscentrum

Rolight heeft in de loop der jaren veel kennis verzameld over onze producten. Deze kennis delen wij graag met je! Mis jij kennis op deze pagina? Geef het ons dan door, dan gaan wij kijken of we een pagina toe kunnen voegen. Natuurlijk kun je al je vragen stellen aan onze product experts. Neem hiervoor contact met ons op, via: 053 432 06 44 of info@rolight.nl

Meer weten over Rolight?

Wil je graag meer weten over Rolight? Dan zijn onderstaande pagina's het ideale startpunt:


Wil je wat bestellen via onze webshop? Dan is het handig om onderstaande pagina te lezen:

Heb je een fout gevonden op onze website? Kun je een product niet vinden? Of heb je een vraag over een product? Dan helpen onderstaande pagina's je contact op te nemen via de e-mail. Wil je ons liever direct spreken? Bel dan naar 053 432 06 44

Wil jij geen nieuws missen over Rolight?

Wil jij meer weten over de trainingen die wij verzorgen?
 

 

Rolight verzorgt ook totaaloplossingen. Wij zijn gespecaliseerd in theaterverlichting, videoprojectie en rigging. Daarnaasr levert onze projectenafdeling turn-key projecten op: van ontwerp tot engineering en montage op locatie.

Wil je meer weten over onze projecten afdeling?


Daarnaast maken wij zelf dimmeracks op maat. Meer weten?

Op onze Referenties pagina kun je vele van onze projecten terug vinden. Hieronder vind je een aantal uitgelichte projecten!
 

 

Merken

Admiral Staging is het eigen merk van Rolight. Admiral Staging ontwikkelt innovatieve producten voor de entertainment industrie.

Wil je meer weten over Admiral in het algemeen?


Ben je op zoek naar meer specifieke informatie over Admiral producten?
 

 

De grandMA2 is één van de meest populaire stuurtafels op de markt. De grandMA stuurtafels zijn al jaren zeer succesvol voor gebruik bij middelgrote tot de allergrootste shows. De GrandMA3 is eenvoudiger te bedienen, veelzijdig toe te passen en razend innovatief.

Wil je meer weten over de grandMA2?


Wil je liever meer weten over de grandMA3?

Ben je op zoek naar meer informatie over de andere producten van grandMA?

Wil jij graag een expert worden in het bedienen van de grandMA stuurtafels? Dat kan bij Rolight! Kijk eens op de volgende pagina's.
 

 

Met de dot2 komen gebruiksgemak en kracht samen in één stuurtafel! Ben jij op zoek naar een grandMA stuurtafel voor kleine tot middelgrote projecten? Dan zijn deze pagina's ideaal voor jou!


 

Christie levert hoogwaardige projectoren voor verschillende toepassingen: van vergaderzaal of klaslokaal tot grote zaal van een poppodium. Bij Rolight hebben we een Christie projector voor elk evenement en project!

Weet je niet welke projector je nodig hebt? Moet je kiezen tussen LCD, 1DLP, 3DLP, lamp of toch laser? Lees dan onze projector kiezen pagina.

Wil je meer weten over de Christie Bold Color technologie?  

 

Prolyte is een begrip in de entertainment wereld. Wie kent de Prolyte truss niet? Om je wat meer informatie te geven over Prolyte hebben wij de volgende pagina's:

 

 

Look & MDG zijn de merken voor rookmachines.
Look is een merk dat voornamelijk bekend staat om de goede prijs/kwaliteitsverhouding. MDG daarentegen staat bekend om de zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft MDG het grote voordeel dat de rook niet op je longen slaat!

Wil je graag meer weten over Look?


Of wil je graag meer weten over MDG?  

 

Producten

Rolight is gespecialiseerd in theaterverlichting. Vandaar dat wij een aantal pagina's hebben opgesteld over onze armaturen. Voor vragen over armaturen kun je natuurlijk ook contact met ons op nemen!

Infinity Signature series is de nieuwe standaard in theater belichting! Lees snel verder op onderstaande pagina om te begrijpen waarom dit de nieuwe standaard is!


De Moodspot is dé oplossing voor theater zalen, foyers en andere ruimtes waar de verlichting optimaal moet kunnen worden gedimd! Lees ook onderstaande projectpagina's om te zien hoe de Moodspot in praktijk word gebruikt!
Heb je hulp nodig met het kiezen van armaturen? Bekijk dan eens een van de onderstaande pagina's: * pagina opgedeeld voor verschillende doelgroepen: Bands, DJs & Scholen, Theater, Poppodium, Verhuurder 

 

Naast theaterverlichting en videoprojectie is Rolight ook gespecialiseerd in rigging, waaronder takels!