Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

 

 

 

Admiral Rampsupport

De Admiral Rampsupport is een ondersteuning om met StageDex een schuine ramp (of loopplank) te bouwen. De ramp wordt aan een vast podium gekoppeld. Deze ramp kan dan worden gebruikt om flightcases en ander rollend materiaal op dit podium te plaatsen.

 

De rampsupport is zo ontworpen dat ze, bij verschillende podiumhoogtes, telkens gebruik maken van de standaard StageDex poten. Er hoeven dus geen speciale pootlengtes te worden aangeschaft.

 

Admiral Rampsupport van StageDex

Afhankelijk van de podiumhoogte kan er gekozen worden om de ramp uit twee of drie stuks StageDex op te bouwen. Het aantal, in lijn, gekoppelde StageDex én de hoogte van het podium bepalen de hellingshoek van de ramp. De ramppoten zijn geschikt voor een podium van 40 cm tot en met een hoogte van 140 cm, oplopend per 20 cm.

 

 

let op:

De Admiral Rampsupport is bedoeld om een ramp te bouwen waarover kisten en/of lichte voorwerpen worden verplaatst. Deze poten zijn niet bedoelt om de ramp te gebruiken in combinatie met op en neer rijdende auto’s. Wij adviseren om de ramp altijd te gebruiken in combinatie met een voldoende hoge railing.

 

Admiral Universele Ramp support

Van de Rampsupport zijn drie verschillende varianten beschikbaar. Afhankelijk van je podium en ramp heb je een van, of een combinatie van meerdere Rampsupports nodig om je ramp te bouwen.

Admiral Staging heeft ook de Universele rampsupport ontwikkeld, deze is te gebruiken voor elke podium (met een max. hoogte van 120 cm). De Universele Rampsupport maakt gebruik van speciale ramppoten.