Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

Prolyte truss

Prolyte is de absolute marktleider op het gebied van truss! Maar bieden daarnaast ook andere producten zoals Prolyft (Aetos) takels en StageDex podiumdelen.

 

Rolight heeft een ruime voorraad Prolyte truss, en zijn hierdoor in staat om deze snel te leveren. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment Prolyte truss. Je kunt kiezen uit alle Prolyte truss system. Het brede pakket bestaat uit: Astralite, E-serie, H-serie, Live, S-serie, Verto en X-serie. Ook toebehoren als Baseplates en losse buizen zijn verkrijgbaar bij Rolight!

 

Door al deze verschillende series bieden wij je "low cost" decoratieve trussen tot en met professionele podiumoverkappingen. Een groot voordeel van Prolyte truss is dat het ook het meest verkochte merk truss is. Hierdoor is het praktisch op "elke straathoek" te huren.

 

Met Prolyte kun je een groot aantal constructies maken. Kun je geen standaard oplossing vinden voor je probleem? Dan helpen wij je graag met het vinden van een special! Met Prolyte gaan we het oplossen!

 

Belastingstabellen, technische- en productinformatie zijn in ruimte mate voorhanden om snel tot een verantwoorde keuze te kunnen komen!

 

Prolyte Truss H-serie

Bekijk ons aanbod Prolyte Truss H-serie.

Prolyte Truss H-serie

Prolyte Truss X-serie

Bekijk ons aanbod Prolyte Truss X-serie

Prolyte Truss X-serie

Prolyte Astralite Truss

Bekijk ons aanbod Prolyte Astralite Truss

Prolyte Astralite Truss