Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

Projecten door Rolight!

 

Ruime ervaring
Van ontwerp tot montage
Onafhankelijk advies
Spot-on advies
Custom-made oplossingen

 

Rolight levert turn-key projecten af. Wij leveren van ontwerp tot engineering en montage op locatie! Bekijk hieronder de foto's!

 

   

Bibliotheektheater Rotterdam

Perfecte belichting van het theater en sfeer in de zaal. Deze elementen kon Rolight toevoegen aan de theaterzaal van de centrale bibliotheek in Rotterdam. Movements AV realiseerde dit project en Rolight assisteerde hierbij voor de verlichting.

Er is een Admiral grid geïnstalleerd met daarin moving heads en LED parren van ExpoLite. Verder leverde Rolight meters RGB LED strip en de sfeervolle, dimbare Moodspots voor in de zaal.

 

 

DeLaMar theater Amsterdam

Ook het DeLaMar theater in Amsterdam is gevallen voor het energiezuinige en veelzijdige zaallicht van de Moodspot! Deze spots combineren de vele voordelen van LED verlichting (energiezuinig en veelzijdig gebruik) met de sfeer van gloeidraaid.


De Moodspots zijn geplaats in de kleine en grote zaal, in totaal ongeveer 300! De spots zijn dimbaar, met een perfecte dimming naar 0. Tijdens het dimmen worden de kleuren van het licht warmer, waardoor de sfeer in de zaal veranderd!

 
   

 

De professionele verlichting van Rolight is niet alleen geschikt voor theaters, maar ook voor bijvoorbeeld kerken, poppodia, scholen, festivals en vele andere locaties!

 

 

   

Opstandingskerk Houten

Bij de Opstandingskerk in Houten hebben wij aangetoond hoe je met een beperkt budget veel sfeer kunt maken met passende verlichting.

Met een heel pakket kleurende LED verlichting van Chauvet gecombineerd met de Moodspots, krijgt elke kerkdienst zijn eigen karakter. Door gebruik te maken van geďntegreerde draadloze D-FI techniek kon er enorm bespaard worden op de installatiekosten. Via een Chromateq stuurpanel kan er met een druk op de knop geavanceerde lichtscenes opgeroepen worden.

 

 

Podium Victorie

Het Podium Victorie zit in een prachtig gebouw met een perfecte akoestiek. Voor een poppodium is naast de akoestiek ook het licht erg belangrijk. Rolight mocht de belangrijke componenten leveren, die de sfeer compleet maken.


De nieuwe lichtset bestaat uit voornamelijk Chauvet Professional armaturen. Er is o.a. geleverd: Maverick MK2 LED spots, Rogue R2 washes, Rogue RH1 hybrids en COLORdash Par-Hex 12. Dit alles wordt aangestuurd door grandMA2 stuurtafels.

 
   

 

   

ROC van Twente locatie Almelo Thorbeckelaan

De opleiding Podium- en Evenemententechniek van het ROC Twente is verhuisd van Hengelo naar Almelo. Rolight heeft het prachtige kerkje van Hof 88 geschikt gemaakt voor het techniekonderwijs.

Dit is gerealiseerd met de installatie van acht Aetos-takels. Deze takels hijsen twee Prolyte truss carrés. Vanzelfsprekend hebben wij er voor gezorgd dat er een betrouwbare hijsinstallatie is, die voldoet aan alle geldende normen. Daarnaast voorziet Rolight in een systeem handleiding, logboeken, wandschilden en instructies voor veilig werken!

 

 

Freshtival Enschede

Freshtival is een van de grootste festivals tijdens Pinksteren!

Tijdens deze editie van Freshtival werden er maar liefst 60 moving heads van PR Lighting gebruikt op het hoofdpodium. Deze moving heads stonden garant voor de spectaculaire lichten, zoals te zien op de foto's! De PR 5000 spot en PR 5000 beam behoren tot de meest geavanceerde spots in de markt. Beide armaturen brachten de boodschap meer dan over.
Met dank aan Innovation Audio voor de technische realisatie.

 
   

 

Even voorstellen

 

Christian

Projectadviseur

Robin

Projectadviseur

Marcel

Werkvoorbereider

E-mail E-mail E-mail
053 432 06 44 053 432 06 44 053 432 06 44