De Rolight familie: Yannick

Yannick is werkzaam als Marketing Manager binnen Rolight. Graag stelt hij zichzelf even voor in de vorm van dit interview!

Even voorstellen

Wat doe je binnen Rolight?

Ik probeer er voor te zorgen dat iedereen Rolight kent. Dit doe ik door met regelmaat te posten op Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook probeer ik pagina's te schrijven vol met informatie, zodat wij onze kennis kunnen delen.

 

Hoelang werk je al bij Rolight?

Ik werk nog niet zo lang bij Rolight, pas sinds december 2018 (moment van interview: maart 2019).

 

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?

Mij 's nachts wakker maken is moeilijk. Ik slaap eigenlijk overal doorheen: geschreeuw op straat, een alarm dat af gaat of een harde storm. Kortom je kunt me alleen wakker maken met mijn wekker.

 

Wat vind jij je leukste taak bij Rolight?

Het liefste schrijf ik nieuwe pagina's voor de website. Het hele proces vind ik fantastisch: bedenken wat voor pagina er nodig is, onderzoek doen, tekst schrijven, tekst lezen om vervolgens weer te herschrijven. I love it!

 

Wat is voor jou het ultieme team gevoel?

Voor mij is dat samenwerken om zo tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen.

 

Met wie van je collega's drink jij het liefste koffie?

Dat ligt er aan, mag het ook wat anders zijn dan koffie? Zo ja, dan drink ik het liefste iets met Henk. Hij zit vol met leuke verhalen over zowel het vakgebied als over vele andere onderwerpen. Helaas, omdat ik geen koffie drink en Henk in de buitendienst zit, gebeurd dit veel te weinig.

 

Als je voor 1 dag qua baan mocht ruilen met een collega, wie zou je dan kiezen?

Zonder twijfel één van de beide heren van de technische dienst. Het lijkt me super interessant om armaturen, stuurtafels, etc. van binnen te zien. Helaas ben ik hier niet handig genoeg voor.

 

Wil je nog wat met ons delen?

Ik heb het altijd lastig gevonden om onderdeel te worden van een groep mensen, vooral op sociaal gebied. Bij Rolight werkt een hecht team, dat me gelijk verwelkomde. Vanaf mijn eerste dag voel ik me welkom en onderdeel van de Rolight familie!

 

Keuzevragen

Slordig of opgeruimd?

Papier of digitaal?

Sportief of lui?

Koffie of thee? Ik drink geen koffie en thee. Biertje?