De Rolight familie: Robin Eijlders

Robin is één van de jongste telgen van de Rolight familie, die je alles kan vertellen over projectie en stuurtafels. Maar hij kan je ook adviseren en ondersteunen bij een project. Hij stelt zichzelf graag even voor door middel van dit interview.

Aangezien er twee Robins werken bij Rolight spreken wij hier meestal van Robin E of van Eijlders.

Even voorstellen

Wat doe je binnen Rolight?

Ooit ben ik begonnen op de verkoop afdeling maar verplaats mijzelf nu (langzaam) richting de projecten afdeling. Momenteel ondersteun ik ook de verkoop nog waar nodig.

 

Hoelang werk je al bij Rolight?

3,5 jaar volgens mij?

 

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?

Ossenstaartsoep! (En nee dat is geen grapje)

 

Wat vind jij je leukste taak binnen Rolight?

Dat ik een 1000 poter kan en mag zijn.

 

Wat is voor jou het ultieme team gevoel?

Een mail versturen en er gelijk achteraan bellen of ze de mail al hebben gelezen, dat doe ik namelijk altijd (zowel intern als extern) 😉.

 

Wat is je leukste anekdote binnen Rolight?

Vanwege mijn 25e verjaardag organiseerde mijn vriendin een supprise party. Via Jennifer inventariseerde ze wie er allemaal aanwezig kon zijn. Het grappigste was dat mijn vriendin belde naar Rolight en ik, op dat moment, 2 tafels achter Jennifer zat en niets heb gehoord. Ze hebben alles meer dan een week stil kunnen houden. Ik was compleet verrast toen ik iedereen zag staan in mijn woonkamer.

 

Wanneer heb jij je lach een keer niet in kunnen houden tijdens kantoor uren?

We zitten momenteel in dit pand nog in één groot lokaal. Het decibel niveau ligt hier soms extreem hoog. Je krijgt alles mee en daardoor liggen we ook vaak dubbel van het lachen als er weer een onbetaalbare situatie zich heeft voorgedaan.

 

Om welke collega moet jij vaak lachen?

Erwin.. Ga stuk om die man!

 

Keuze vragen

Slordig of opgeruimd?

Papier of digitaal?

Sportief of lui?

Koffie of thee?