De Rolight familie: Jennifer

Jennifer staat ook wel bekend als "de stem van Rolight", omdat je 9 van de 10 keer eerst Jennifer aan de telefoon krijgt als je belt naar Rolight! Lees snel verder als je meer over haar wil weten!

Even voorstellen

Wat doe je binnen Rolight?

Ik ben de stem die je als eerste hoort als je belt naar Rolight! Daarnaast ontvang ik mensen, ondersteun onze verkoopafdeling en speel als vliegende keep op verschillende vlakken.

 

Hoelang werk je al bij Rolight?

Ik durf het bijna niet te zeggen, want als ik er over nadenk voel ik me al oud. Maar ik werk al 6 jaar voor Rolight. *valt flauw*

 

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?

Sushi!! MAAK ME GEK!

 

Wat vind jij je leukste taak binnen Rolight?

Het meedenken over social media campagnes. Voornamelijk Instagram posts, daar kan ik veel creativiteit in kwijt.

 

Wat is voor jou het ultieme team gevoel?

Motivatie en communicatie; spreekt voor zich maar elkaar motiveren en blijf met elkaar praten. Soms lijkt het team gevoel wel een huwelijk!

 

Wat is je leukste anekdote binnen Rolight?

Als ik eraan denk moet ik alweer lachen. Een aantal jaar geleden werkte hier een collega (welke momenteel met pensioen is) die constateerde dat het vaatwasserpoeder op was. Hij stond aan mijn bureau om te vragen of ik nog een kleine voorraad wist te staan. Voor de lol zei ik "gooi er anders wat Dreft in". Ongeveer één uur later stond dezelfde collega weer aan mijn bureau en vroeg "hoeveel Dreft moet er eigenlijk in?" Ik antwoordde met: "een klein beetje, hoezo?". Waarop hij reageerde met: "Ja dat dacht ik al, want de hele keuken staat blank van het schuim". De rest van de dag hebben we maar een flinke schuimparty gehouden!

 

Wanneer heb jij je lach een keer niet in kunnen houden tijdens kantoor uren?

Wanneer wel? We zijn niet voor niets sfeermakers!

 

Om welke collega moet jij het vaakst lachen?

Richard! Wij hebben dezelfde humor. Maar ik moet ook vaak lachen om mezelf. Dat vinden mensen raar. Maar goed, als je zelf niet stuk gaat om je grappen, is het toch ook niet leuk om de grap aan een ander te vertellen?

 

Keuzevragen

Slordig of opgeruimd?

Papier of digitaal?

Sportief of lui?

Koffie of thee?