De Rolight familie: Annemarie

Annemarie, of zoals ze door de meeste collega's wordt genoemd Anne, hoort inmiddels bij het meubilair. Ze zal straks voor de 3de keer haar Rolight bureau verhuizen naar een nieuw pand. Ondertussen is ze bij velen bekend in de markt.

 

Wil je meer over haar weten? Ze stelt zichzelf graag voor door middel van een interview!

Even voorstellen

Wat doe je binnen Rolight?

Ik ben begonnen als verkoopassistente. Inmiddel vervul ik al een aantal jaren de rol als verkoopadviseur en heb ik me extra verdiept in rook en nevelmachines. "Op een feestje bij de rokers buiten is het vaak gezellig." Ik ben wel van de gezelligheid op zijn tijd en vind het vooral belangrijk dat het niet alleen maar om het commerciële draait. De mensen aan de andere kant van het digitale tijdperk leren kennen of even bijkletsen hoort er ook bij.

 

Hoelang werk je al bij Rolight?

Phoe... Toen hadden we nog kuilen en geen drempels. Eind oktober van dit jaar (2019), 17 jaar.

 

Waar kunnen we je voor 's nachts voor wakker maken?

Eigenlijk maar met 2 zinnen:

"Pak je je koffer? We gaan op vakantie" of "Ren voor je leven, het huis staat in de fik".

 

Wat vind jij je leukste taak binnen Rolight?

Het is niet echt een taak, maar het denken in oplossingen en uitdagingen en niet in problemen is wel mijn motto. Laat mij maar lekker "regelen en fixen".

 

Wat is voor jou het ultieme team gevoel?

Wanneer je samen iets bereikt, verprutst en weer oplost, bedenkt, maakt, lacht en huilt.

 

Wat is je leukste anekdote binnen Rolight?

De leukste anekdotes zijn de anekdotes waarvan de baas het nog niet weet/mag weten. Toen dit gebeurde was de baas namelijk op vakantie.

 

Tijdens de bouwvak hadden mijn collega en ik het fantastische idee om met een zelfgemaakte bal van kleine elastiekjes over te gooien. Echter vond hij het leuk om even te laten zien hoe hard hij kon gooien. Uit zelfbescherming dook ik aan de kant en kwam de bal op mijn beeldscherm terecht. 1 grote vlek op mijn beeldscherm met alleen maar dode pixels. Oooooh sh*t! En nu? "Ik bel wel even met Dell" schreeuwde ik. Tegen Dell zei ik: "Ik weet ook niet wat er gebeurd is, ik deed de computer aan en zag dat ik een vlek met dode pixels in mijn beeldscherm heb." "Dat kan gebeuren" zei de stem aan de andere kant van de lijn. "Wij sturen u morgen een nieuwe op onder de garantie, de defecte mag u retour sturen". Huup huup Barbatruc!

Nou maar hopen dat de baas en Dell dit stukje niet lezen.

 

Wanneer heb jij je lach een keer niet in kunnen houden tijdens kantoor uren?

Toen Jennifer het op 1 dag voor elkaar kreeg om over haar eigen bureaulade te struikelen en tijdens de val het hele kastje meenam, even later naast haar stoel ging zitten en als klap op de vuurpijl met een A4 perforator languit in het kantoor viel. Je kom me opdweilen hoor.

 

Om welke collega moet jij vaak lachen?

We zien elkaar niet vaak omdat hij in de buitendienst zit, maar om Erik. Het waarderen van woordgrappen en het schaamteloos doordenken over woorden die gebruikt worden. Het is niet netjes, maar wel humor!

 

Keuze vragen

Slordig of opgeruimd?

Papier of digitaal?

Sportief of lui?

Koffie of thee?