Rolight in vogelvlucht

Bij Rolight willen wij graag meedenken bij het invullen van jouw belichtingswensen.

 

Rolight

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten om de belichtingswensen mogelijk te maken. Theaterverlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan: pretparken, winkels, gebouwbelichting, scholen, musea en theaters.

 

Onze producten

Rolight handelt in verlichtingsapparatuur. Wij zijn importeur van diverse toonaangevende merken binnen onze branche. Hierbij onderscheiden wij ons door vooral topmerken te vertegenwoordigen. Deze zijn overzichtelijk van opzet, eenvoudig te bedienen en bovendien ruimschoots bij verhuurders te verkrijgen voor extra inhuur. Daarnaast bieden deze topmerken de gebruikers een lange levensduur met aan het eind nog altijd een hoge inruilwaarde. Hierdoor is de "price of ownership" bij onze producten bijzonder laag.

 

Rolight levert een totaaloplossing

Je bent bij Rolight aan het goede adres voor advies over inrichting en belichting van o.a. theaters, scholen, musea en architainment. Wij zijn gespecialiseerd in theaterverlichting, videoprojectie en rigging. Daarnaast hebben wij een projectenafdeling om turn-key projecten af te leveren. Van ontwerp tot engineering en montage op locatie.

Mochten wij zelf een specifieke wens niet kunnen invullen dan weten wij snel de weg te vinden naar een van onze collega’s. Kortom: Wij kunnen je adviseren over de meest uiteenlopende projecten.

Meer informatie nodig?

Wij zullen je met raad en daad bijstaan. Graag informeren wij je om alle ins en outs van onze producten te leren kennen. Informatie verschaffen zien wij als één van onze taken. Ook onze website voorziet je van productinformatie. Wil je dezelfde informatie op locatie? Bel dan even, en voor je het weet is een afspraak gemaakt.

 

Workshops

Wil je een product zien, voelen en bekijken? Kom dan bij ons langs. In onze studio staan diverse producten werkend opgesteld. Graag geven wij uitleg en/of een workshop over onze producten. Bel even voor een afspraak en we leggen je graag het één en ander uit. Ook komen wij regelmatig met onze producten naar je toe. Let daarbij op onze nieuwsbrief. Hierin lees je waar wij met onze producten in het land zijn om een workshop of demo te geven.

 

Wees welkom

Past onze aanpak bij jouw visie over wat je van een leverancier wenst, dan ben je ook van harte welkom bij Rolight. Wij hebben een simpel motto: wees welkom, alles mag en niets moet.


Wij denken graag met je mee op het gebied van complete lichtinstallaties voor theaters, scholen, musea en architainment.