Rolight in vogelvlucht

Bij Rolight werken mensen die graag willen meedenken bij het invullen van uw belichtingswensen.

 

Rolight

Wij hebben een passie voor professionele (theater) belichting en willen onze kennis graag met u delen.

Wij maken gebruik van hoogwaardige producten om, samen met u, uw belichtingswensen mogelijk te maken.

Theaterverlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan: pretparken, winkels, gebouwbelichting, scholen, musea en theaters.

 

Onze producten:

Rolight handelt in (theatertechnische) verlichtingsapparatuur. Wij zijn importeur van diverse toonaangevende merken binnen onze branche. Hierbij onderscheiden wij ons door vooral topmerken te vertegenwoordigen. Deze zijn overzichtelijk van opzet, eenvoudig te bedienen en bovendien ruimschoots bij verhuurders te verkrijgen voor extra inhuur. Daarnaast bieden deze topmerken de gebruikers een lange levensduur met aan het eind nog altijd een hoge inruilwaarde. Hierdoor is de "price of ownership" bij onze producten bijzonder laag.

 

Rolight levert een totaaloplossing

U bent bij Rolight aan het goede adres voor advies over inrichting en belichting van o.a. theaters, scholen, musea en architainment. Wij zijn gespecialiseerd in theaterverlichting, videoprojectie en rigging. Daarnaast hebben wij een projectenafdeling om turn-key projecten af te leveren. Van ontwerp tot engineering en montage op locatie.

Mochten wij zelf een specifieke wens van u niet kunnen invullen dan weten wij snel de weg te vinden naar een van onze collega’s. Kortom: Wij kunnen u adviseren over de meest uiteenlopende projecten.

Meer informatie nodig?

U mag altijd direct bij Rolight aankloppen. Wij zullen u met raad en daad bijstaan. Graag informeren wij u om alle ins en outs van onze producten te leren kennen. Want informatie verschaffen zien wij als één van onze taken. Ook onze website voorziet u van productinformatie. Wilt u dezelfde informatie bij u op locatie? Bel dan even, en voor u het weet is een afspraak gemaakt.

 

Workshops

Wilt u een product zien, voelen en bekijken? Kom dan bij ons langs. In onze studio staan diverse producten werkend opgesteld. Graag geven wij uitleg en/of een workshop over onze producten. Bel even voor een afspraak en we leggen u graag het één en ander uit. Ook komen wij regelmatig met onze producten naar u toe. Let daarbij op onze mailing. Hierin leest u waar wij met onze producten in het land zijn om een workshop of demo te geven.

 

Wees welkom

Past onze aanpak bij uw visie over wat u van een leverancier wenst, dan bent u ook van harte welkom bij Rolight. Wij hebben een simpel motto: wees welkom, alles mag en niets moet.


Wij denken graag met u mee op het gebied van complete lichtinstallaties voor theaters, scholen, musea en architainment.