Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

Nieuwbouw blog: Introductie

20-11-2018

Dit is de eerste post in een serie blog posts over de verhuizing van Rolight. Wil jij op de hoogte blijven van de voortgang van de nieuwbouw houd dan onze Facebook pagina en onze blog pagina in de gaten!

 

Ons huidige kantoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons huidige kantoorpand is gevestigd aan de Josink Kolkweg 18 te Enschede. Dit bedrijfspand is 10 jaar geleden speciaal voor ons ontworpen en gebouwd. Ondanks dat het pand alweer 10 jaar oud is, merk je dit niet. Zowel van binnen als van buiten is het tijdloos ingericht en goed onderhouden.

Aangezien Rolight de afgelopen 10 jaar flink is gegroeid is er ruimtegebrek, in zowel het kantoordeel, als het magazijn ontstaan. Dit is dan ook de reden dat wij gaan verhuizen.

 

Ons nieuwe pand

Ons nieuwe pand staat op een steenworp afstand van ons huidige bedrijfspand. Het nieuwe pand krijgt een eigen workshopruimte waar trainingen gegeven kunnen worden. Deze zal standaard worden ingericht zodat klanten direct kunnen aanschuiven op de laatste technische snufjes van MA. Een grote showroom, ruime technische dienst en een veel groter magazijn zijn de andere redenen waarom wij moeten verhuizen. Inmiddels huurt Rolight extern al bijna 100 palletplaatsen in. Goederen die wij natuurlijk graag bij de hand hebben onder een dak.

Deze nieuwbouw zorgt ervoor dat Rolight weer klaar is voor de komende 10 jaar.

 

Omdat het nieuwe pand nog in aanbouw is, posten wij de komende tijd updates in een blog vorm. Houd de blogs in de gaten om op de hoogte te blijven van de bouwwerkzaamheden!

 

>> ga naar volgende blog