Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

Look: krachtige, betrouwbare rook- en nevelmachines!

Look is opgericht in 1997, en staat al vanaf de eerste dag voor een kwaliteitsproduct. De Look rook- en nevelmachines zijn robuuste apparaten, die tegen een stootje kunnen. Ze zijn daardoor uitermate geschikt voor de verhuur. Maar ook voor jaren plezierig gebruik in theaters en op vaste locaties.

 

De Look hazers (nevelmachines) produceren een kleine hoeveeldheid rook/nevel. Hierdoor wordt de verlichting beter zichtbaar. Zeker in combinatie met moving heads kun je hier leuke effecten mee creëren. De rookmachines produceren grote hoeveelheden rook en zijn hierdoor goed te gebruiken in bijvoorbeeld discitheken en nachtclubs!

 

Alhoewel licht nodig is om iets te kunnen zien. Is licht, bij juist gebruik, ook een beleving. Met de machines van Look zorg je er voor dat je deze beleving met iedereen kan delen. Hieronder vind je een impressie van projecten van Look.

 

 

 

Look Viper S DMX

Look Viper NT DMX

Look Tiny S

Bekijk nu alle Look producten