Infinity Signature Series

 

Samenwerking Robert Juliat en Infinity

Sinds de introductie van de LED armaturen is het voor fabrikanten een uitdaging om een LED theater armatuur te ontwikkelen. Niet alle theaters zullen in een keer overstappen op LED, echter andere theaters wel. Hierdoor moet er een LED theater armatuur ontwikkeld worden die zowel een toevoeging als vervanging kan zijn voor de conventionele armaturen.


Met de kennis en ervaringen van Robert Juliat heeft Infinity de kans gekregen om de Infinity Signature series te ontwikkelen. De Infinity Signature series bestaat uit een range theater armaturen met de nieuwste technologieën, 7 kleuren LED engines, perfecte Tungsten simulatie mode, flikkervrije crossfades, unieke dimming software en energie efficient. Dit maakt het de perfecte LED theater armatuur met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Infinity Signature
Fresnel TF-300

 • 300W Lumiled witte LED
 • Kleurtemperatuur: 3200K
 • Output: 5000 lumen
 • CRI: consistent >96
 • Stralingshoek: beam 15 tot 35 graden

Infinity Signature
Profiel TS-260C7

Infinity Signature
Profiel TS-300

Infinity Signature Fresnel TF-300 Infinity Signature Profiel TS-260C7 Infinity Signature Profiel TS-300

 

Dimmen

De Infinity Signature armaturen zijn uitgerust met een 16-bit interne dimmer. Hierdoor ben je verzekerd van flikkervrij dimmen.

 

Zelfs als je gebruik maakt van een 8-bit dimmer ben je verzekerd van flikkervrij dimmen. Door de intelligente software is het armatuur slim genoeg om dit te interpoleren.

 

Een ander groot voordeel van de Infinity serie is dat je de PWM instellingen kan aanpassen in stappen van 10Hz, dit zodat je geen last krijgt van "rolling shutter" tijdens het filmen.

 

 

Kalibreren

De Infinity Signature series is uitgerust met meerdere kalibratiesystemen. Dit zodat jij er zeker van bent dat de output en helderheid hetzelfde blijven. Zelfs als je nu een Infinity Signature armatuur koopt en volgend jaar nog een, dan zijn de kleuren en output precies hetzelfde!

 

Deze theater armaturen beschikken over meerdere kalibratie systemen, waaronder: "Linearity calibration", dit is om verschillen in de elektronica op te vangen. Door deze kalibratie ben je er zeker van dat de kleurtemperatuur en output gelijk blijven voor alle Infinity Signature armaturen.

 

Daarnaast beschikken ze over "Temprature drift", wat er voor zorgt dat de kleuren hetzelfde blijven naarmate de LEDs warmer of kouder worden. Tevens beschikken ze over "Optics Colour Shift", wat verschillen in de kleur rendering tegengaat.

 

 

Colour Rendering Index (CRI)

De Colour Rendering Index oftewel CRI geeft een waarde aan de kwaliteit van licht. Zonlicht heeft een CRI van 100, en is hiermee het perfecte licht om kleuren realistisch weer te geven. Ook gloei- en halogeenlampen hebben meestal een CRI tussen de 95 en 100.

 

Voor armaturen geldt hoe hoger de CRI, hoe natuurgetrouwer de kleuren er uit zien.

De CRI van de Infinity Signature series behoren tot de top van de markt, met een gegarandeerde CRI van 95 of hoger!

 

 

 

Silence of the lamps

Een armatuur is gemaakt om licht te produceren, toch zijn er veel armaturen die ook veel geluid produceren. Om dit tegen te gaan beschikken de Infinity Signature armaturen over een instelbaar koelsystem. Dit koelsysteem kent drie standen: auto, silent en full.

 

In de auto modus bepaald het armatuur zelf hoeveel er gekoeld moet worden. Hierbij wordt er op gelet wat het beste is voor de LEDs. In de silent modus wordt de maximale ventilatorsnelheid beperkt, dit kan invloed hebben op het licht. Echter is het armatuur dan wel fluisterstil. Als laatst is er de full modus, hierbij draait de ventilator constant op de maximale snelheid.

 

Lenzen

Om de perfecte output te garanderen is er naast het armatuur natuurlijk ook een lens nodig. Voor de Infinity Signature serie zijn er reguliere lens tubes, HD lens tubes en zoomlenzen beschikbaar.

 

De HD lens tubes gebruik je als je op zoek bent naar meer precisie in je licht voor bijvoorbeeld gobos (alhoewel ook dit prima gaat met reguliere lens tubes) of als je gewoon een zeer strakke lichtstraal zoekt. Voor de Fresnel TF-300 is er een iris beschikbaar.

 

Een ander groot voordeel van de Infinity Signature series is dat veel reguliere lenzen passen op deze armaturen.

 


 

Infinity Signature Profiel HD tubus

Infinity Signature Profiel zoomlens

Infinity Signature Profiel tubus:

Bekijk alle lenzen hier

 

7 kleuren (260C7)

De Infinity Signature Profiel 260C7 beschikt over een 7 kleuren LED engine, die gebruikt maakt van 96 Luxeon Lumileds.

 

Met de 7 kleuren kun je een volledige kleurenwaaier maken, welke exact lijken op een natuurlijke lichtbron. Door de combinatie van de 7 kleuren LEDs en de intelligente software, is een CRI van 95 of hoger gegarandeerd!

 

Door de verschillende controle modi, zoals: RGB, CMY en HSI, kun je de juiste kleur mengen voor elke situatie (meer hierover hieronder).

 

 

7 kleuren aansturen

Het aansturen van een LED armatuur met 7 kleuren kan een uitdaging zijn. De Infinity Signature Profiel 260C7 is hierop voorbereid met de tien-kanaals DMX-Pro modus. Deze modus is voorgedefinieerd voor RGB, CMY of HSI gebruikers. Als je een van deze drie modi gebruikt om kleuren te mengen is het armatuur slim genoeg om dit om te zetten naar de best mogelijke kleur met de 7 kleuren LEDs!

Klik hier om een filmpje te kijken over de verschillende DMX modi!

 

Daarnaast beschikt deze profielspot over een Tungsten modus. Waardoor deze perfect in te zetten is naast een conventioneel armatuur. Je kunt zelfs kleuren simuleren in de Tungsten modus, alsof je een LEE filter gebruikt!

 

 

Conventionele verlichting modus

Conventionele verlichting is de standaard geweest de afgelopen jaren. Als je conventionele verlichting dimt veranderd de kleurtemperatuur. Er zijn maar weining LED armaturen die dit kunnen nadoen en de meeste doen het slecht.

 

De Infinity Signature series kan dit wel in de Tungsten modus. In de Tungsten modus kun je kiezen voor een Tungsten bron van 575W, 750W, 1000W en 2000W. Alles klopt in de Tungsten modus: opstarten, "nagloeien", kleurtemperatuur verschil bij dimmen en helderheid.

 

Hierdoor is de Infinity Signature series uitermate geschikt als aanvulling of vervanging van je conventionele verlichting.

 

 

Wil je nog meer weten over de Infinity Signature series? Of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling. Je kunt onze verkoopafdeling bereiken via: info@rolight.nl of via 053 - 432 06 44

 

Infinity Signature
Fresnel TF-300

 • 300W Lumiled witte LED
 • Kleurtemperatuur: 3200K
 • Output: 5000 lumen
 • CRI: consistent >96
 • Stralingshoek: beam 15 tot 35 graden

Infinity Signature
Profiel TS-260C7

 • 260W Lumiled 7 kleuren LED
 • Output: 4500 lumen
 • CRI: consistent >95
 • Leverbaar zonder lens, met lens 15 tot 35 graden of met lens 25 tot 50 graden

Infinity Signature
Profiel TS-300

 • 300W Lumiled witte LED
 • Kleurtemperatuur: 3200K
 • Output: 8300 lumen
 • CRI: consistent >96
 • Leverbaar zonder lens, met lens 15 tot 35 graden of met lens 25 tot 50 graden
Infinity Signature Fresnel TF-300 Infinity Signature Profiel TS-260C7 Infinity Signature Profiel TS-300