Gezocht: Projectleider

Rolight is al ruim 35 jaar actief in de entertainment wereld. Wij zijn, met 27 medewerkers, een toonaangevende producent én handelsonderneming op het gebied van professionele theaterverlichting voor de Nederlandse markt.

 

Onze afdeling projecten en service is op zoek naar jou. In ons kleine hechte team zijn wij verantwoordelijk voor de advisering van onze klanten in complexere installaties. Wij ontwerpen lichtinstallaties voor theaters, musea, kerken en andere locaties.

 

Wij zoeken een collega die projecten na verloop van tijd zelfstandig kan begeleiden. We werken als team en delen onze kennis. Rolight kan jou leren hoe het werkt in onze branche. Heb jij de ambitie om samen met ons meer projecten en totaaloplossingen te realiseren? Dan zoeken wij jou.

 

Hoe zien je werkzaamheden er uit?

Je zit om tafel met onze klanten, maakt plannen, calculeert en begeleid het traject. Hierin krijg je de ondersteuning van je directe collega project adviseurs en onze werkvoorbereider. Kun je CAD tekeningen maken en/of lezen? Dan heb je een streepje voor.

 

Naast het adviseren, verkopen en realiseren van projecten bewaakt onze afdeling een aantal interne processen zoals productmanagement, service en support afhandeling en training. De mogelijkheid om hierin te participeren maakt dat we je een veelzijdige en flexibele positie kunnen bieden.

 

Je kunt reageren tot en met 12 juli.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Naam: *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Wat is je motivatie om te solliciteren op deze functie? (Je kunt deze vraag ook leeg laten en een motivatiebrief uploaden)
Per wanneer ben je beschikbaar?
Kun je autoCAD tekenen?
Salaris indicatie per maand (bruto, excl. vakantiegeld)
CV *
Motivatiebrief
* verplicht