Vragen?   053 - 4320 644

grandMA 3 tips

 

Met de opgedane kennis van de vorige MA-consoles levert deze alleskunner de best mogelijke gebruikerservaring ooit! Het systeem beschikt over een verfijnde gebruikersinterface en is ontworpen om praktische taken intuïtiever te maken.

 

Eenvoudiger te bedienen, veelzijdig toe te passen en razend innovatief. grandMA is klaar voor de toekomst met de nieuwe grandMA3, een noviteit die lichtsturing helemaal naar the next level brengt. Bekijk de onderstaande video's van MA Lighting voor de beste tips over de grandMA3.

 

 

#1 grandMA3| Introduction

 

 

 

 

 

#2 grandMA3| Booting & Dustcover

 

 

 

 

#3 grandMA3| Multitouch Screens

 

 

 

 

 

#4 grandMA3| Fixture Selection

 

 

 

 

 

#5 grandMA3| International Keyboard

 

 

 

#6 grandMA3| Playback Section

 

 

 

#7 grandMA3| GDTF & MVR

 

 
 

#8 grandMA3| 3D Concept & MVR

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kies je het juiste tape?

In de entertainment branche kun je eigenlijk niet zonder - gaffa (of gaffer) tape. Of je nu kabels moet bundelen, rubber matjes moet vast tapen of even iets tijdelijk moet vast zetten, overal heb je behoefte aan gaffa tape. Maar niet elke tape is gaffa tape, zo worden duct tape (ook wel duck tape genoemd) en gaffa tape nog al eens door elkaar gehaald. Als stelregel kun je aanhouden: duct tape is om iets permanent mee vast te plakken en gaffa tape is om tijdelijk iets vast te plakken.

 

Naast dat duck tape en gaffa tape nog al eens door elkaar worden gehaald zijn er grote verschillen in gaffer tape. Zo verschilt de kwaliteit per merk: sommige scheuren niet makkelijk, de tape komt niet van de rol of erger nog, ze laten lijmresten achter.

Daarom vind je bij Rolight alleen maar kwaliteitsmerken gaffa tape van Nichiban en Deltec.

 

De gaffa tape van Nichiban komt in twee soorten, standaard wordt de Nichiban NT1200 gebruikt, dit is de standaard kwaliteit gaffa tape. De NT1200 gaffa tape kan gemakkelijk verwijderd worden en laat nauwelijks lijmresten achter. Dit type tape is voornamelijk geschikt voor tijdelijk gebruik.

Tevens is er de Nichiban NT116 gaffa tape, deze is van nog hogere kwaliteit dan de NT1200. Dit merk je voornamelijk in de kwaliteit van de lijm, waardoor bij verwijderen de kans op lijmresten nog kleiner is. Dit kan erg handig zijn bij gebruik op een kwetsbare ondergrond, maar ook bij langer gebruik.

 

Het gaffa tape van Deltec is van hoge kwaliteit en is momenteel in de uitverkoop! Alle Deltec tape is nu met 50% korting en OP = OP.

 

GAFFA TAPE COLOR PICKER

Kies je gewenste kleur