Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kies je het juiste tape?

In de entertainment branche kun je eigenlijk niet zonder - gaffa (of gaffer) tape. Of je nu kabels moet bundelen, rubber matjes moet vast tapen of even iets tijdelijk moet vast zetten, overal heb je behoefte aan gaffa tape. Maar niet elke tape is gaffa tape, zo worden duct tape (ook wel duck tape genoemd) en gaffa tape nog al eens door elkaar gehaald. Als stelregel kun je aanhouden: duct tape is om iets permanent mee vast te plakken en gaffa tape is om tijdelijk iets vast te plakken.

 

Naast dat duck tape en gaffa tape nog al eens door elkaar worden gehaald zijn er grote verschillen in gaffer tape. Zo verschilt de kwaliteit per merk: sommige scheuren niet makkelijk, de tape komt niet van de rol of erger nog, ze laten lijmresten achter.

Daarom vind je bij Rolight alleen maar kwaliteitsmerken gaffa tape van Nichiban en Deltec.

 

De gaffa tape van Nichiban komt in twee soorten, standaard wordt de Nichiban NT1200 gebruikt, dit is de standaard kwaliteit gaffa tape. De NT1200 gaffa tape kan gemakkelijk verwijderd worden en laat nauwelijks lijmresten achter. Dit type tape is voornamelijk geschikt voor tijdelijk gebruik.

Tevens is er de Nichiban NT116 gaffa tape, deze is van nog hogere kwaliteit dan de NT1200. Dit merk je voornamelijk in de kwaliteit van de lijm, waardoor bij verwijderen de kans op lijmresten nog kleiner is. Dit kan erg handig zijn bij gebruik op een kwetsbare ondergrond, maar ook bij langer gebruik.

 

Het gaffa tape van Deltec is van hoge kwaliteit en is momenteel in de uitverkoop! Alle Deltec tape is nu met 50% korting en OP = OP.

 

GAFFA TAPE COLOR PICKER

Kies je gewenste kleur