Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

Admiral Freedom - Modulaire rigging!

Admiral Freedom geeft je de vrijheid om te bouwen op de manier zoals jij dat wil! Het systeem kan gebruikt worden met al bestaande constructies. Hierdoor geeft het je veel flexibiliteit bij het ontwikkelend van een nieuw lichtplan!

 

De Admiral Freedom series bestaat uit de volgende producten. Alle producten hieronder zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, en de downrigger en floor rack ook in verschillende breedtes.

 

Downrigger Floor rack Single rigger Drop arm set

 

De Downrigger, Floor rack en Single rigger maken allen gebruik van een lengte profiel. Ook de Drop arm set maakt gebruik van dit lengte profiel. Standaard heeft de Drop arm een lengte tussen de 50 en 85 cm (kun je zelf instellen), mocht je dit te kort vinden kan er gebruik worden gemaakt van een lengte profiel om deze te verlengen.

 

De lengte profielen zijn beschikbaar in: 50cm, 100cm, 150cm en 200cm. Door gebruik te maken van een Admiral freedom koppelset kun je de lengte profielen aan elkaar maken!


Admiral Downrigger

De Admiral Downrigger bestaat uit 2 lengte profielen, 1 of meer ophangbuizen en 2 moerplaatsets. Een Admiral Downrigger set wordt standaard geleverd met deze onderdelen. Aan de moerplaatset kun je dan weer een clamp of coupler vast maken voor bevestiging.

 

Zoals eerder beschreven zijn de lengte profielen leverbaar in verschillende lengtes. Ook de ophangbuizen zijn leverbaar in verschillende breedtes: 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm!

Door gebruik te maken van meerdere ophangbuizen kun je meerdere armaturen ophangen.

 

Ook zijn alle onderdelen los te bestellen, zo kun je dus zelf bepalen hoeveel ophangbuizen je gebruikt!

 

Link naar alle Downrigger sets


Admiral Floor rack

De Admiral Floor rack bestaat uit 2 lengte profielen, 1 of meer ophangbuizen en steunvoeten. Alle onderdelen zijn los te bestellen.

Het Floor rack is eigenlijk een Downrigger met steunvoeten. Bestel je een Floor rack, bestel dan gelijk twee moerplaatsets mee. Op deze manier kun je het floor rack ook inzetten als Downrigger! Ook andersom is mogelijk, bestel je een Downrigger bestel dan 2 steunvoeten mee om je Down rigger ook als Floor rack te gebruiken!

 

Link naar alle Floor racks


Admiral Single rigger

De Single rigger bestaat uit een lengte profiel en 2 moerplaatsets. Hierdoor is de Single rigger te verkrijgen in 4 maten: 50 cm, 100 cm, 150 cm en 200 cm. Door gebruik te maken van een koppelset kun je de lengte profielen aan elkaar maken, hierdoor kun je nog langere Single riggers maken!

 

Link naar alle Single riggers


Admiral Drop arm

De Drop arm bestaat standaard uit twee onderdelen: de Drop arm onderzijde (daar waar het armatuur aan komt te hangen) en de Drop arm bovenzijde. Standaard heeft de Drop arm een lengte van tussen de 50 cm en 85 cm (afhankelijk van hoe je de delen in elkaar zet). Mocht dit te kort zijn, zijn er ook sets leverbaar met een koppelset en lengte profiel!

 

De Drop arm is ideaal voor het gebruik met moving heads!

 

Link naar alle Drop arm sets