Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

ExpoLite aanbieding

Speciaal voor handelaren hebben wij een ExpoLite aanbieding! Bestel nu een set van 4 of 8 armaturen en profiteer van hoge kortingen!

 

ExpoLite SL 700

De ExpoLite SL700 is een populaire 350W spot, met zijn 18 kg is deze spot een van de lichtgewichten in deze prestatieklasse. Deze spot heeft een aantal efficiënte feautures: CMY-kleursysteem, een kleurenwiel met zeven aangrenzende kleuren plus wit, één gobowiel met zeven roterende gobo's, één gobowiel met tien vaste gobo's en een 3-facet prisma. Kortom deze moving head opent een wereld aan creatieve lichteffecten.

 

Profiteer van ruim 40% korting op een set van 4 armaturen!

Neem nu contact op met onze verkoopafdeling om een set van 4 ExpoLite SL700 spots te bestellen!

 

ExpoLite SL 300: pre-order nu!

De ExpoLite SL300 is de 200W versie van de populaire ExpoLite SL700. De SL300 gooit hogen ogen door de bijna geruisloze ventilator en een zeer goede projectieverhouding. Met het elegante design is de SL300 veelzijdig in live entertainment: voor grote podiumverlichting, als effectverlichting en voor goboprojectie. Uitermate geschikt voor theaters, verhuur, musicals, concerten, clubs en discotheken!

 

Profiteer van ruim 40% korting op een set van 4 armaturen!

Neem nu contact op met onze verkoopafdeling om een set van 4 ExpoLite SL300 spots te bestellen!

 

ExpoLite TourLED MC60

De welbekende ExpoLite TourLED MC60 is voorzien van een krachtige 60W RGBW LEDchip, hierdoor ben je verzekerd van een briljante kleurmenging. Dit armatuur beschikt daarnaast over een krachtige output en een zoombereik van 4,5 tot 45 graden! Dit gecombineerd met de aluminium behuizing zorgt ervoor dat dit armatuur klaar is voor een rondreis langs verschillende podia.

 

Profiteer van ruim 40% korting op een set van 8 armaturen!

Neem nu contact op met onze verkoopafdeling om een set van 8 ExpoLite MC60 spots te bestellen!