Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

Al jaren bouwt Rolight dimmerrack's. Op basis van deze ervaring hebben wij een aantal dimmers samengesteld die te gebruiken zijn bij verhuur en op de theatervloer. Afhankelijk van eigen wensen kunt je uit een aantal opties kiezen. De rack's worden standaard voorzien van patchbare multiconnectoren. Vaste spanning, extra WCD's of CEE zijn als optie te kiezen.

 

Een van de grootste voordelen van een dimmerrack op maat laten maken, is natuurlijk dat wij een dimmerrack volledig kunnen maken naar de specificaties die nodig zijn voor jouw specifieke eisen en wensen. We proberen je dan ook waar mogelijk te betrekken bij de ontwerp fase. Hoewel we natuurlijk een standaard ontwikkeld hebben, zorgt onze werkwijze er voor dat we hier flexibel van af kunnen wijken.

 

 

Al jaren bouwt Rolight dimmerrack's. Op basis van deze ervaring hebben wij een aantal dimmers samengesteld die te gebruiken zijn bij verhuur en op de theatervloer. Afhankelijk van uw eigen wensen kunt u uit een aantal opties kiezen. De rack's worden standaard voorzien van patchbare multiconnectoren. Vaste spanning, extra WCD's of CEE zijn als optie te kiezen.Vraag vrijblijvend een offerte aan