Vragen?   053 - 4320 644

grandMA 3 tips

 

Met de opgedane kennis van de vorige MA-consoles levert deze alleskunner de best mogelijke gebruikerservaring ooit! Het systeem beschikt over een verfijnde gebruikersinterface en is ontworpen om praktische taken intuïtiever te maken.

 

Eenvoudiger te bedienen, veelzijdig toe te passen en razend innovatief. grandMA is klaar voor de toekomst met de nieuwe grandMA3, een noviteit die lichtsturing helemaal naar the next level brengt. Bekijk de onderstaande video's van MA Lighting voor de beste tips over de grandMA3.

 

 

#1 grandMA3| Introduction

 

 

 

 

 

#2 grandMA3| Booting & Dustcover

 

 

 

 

#3 grandMA3| Multitouch Screens

 

 

 

 

 

#4 grandMA3| Fixture Selection

 

 

 

 

 

#5 grandMA3| International Keyboard

 

 

 

#6 grandMA3| Playback Section

 

 

 

#7 grandMA3| GDTF & MVR

 

 
 

#8 grandMA3| 3D Concept & MVR

 

 
 

 

 

Al jaren bouwt Rolight dimmerrack's. Op basis van deze ervaring hebben wij een aantal dimmers samengesteld die te gebruiken zijn bij verhuur en op de theatervloer. Afhankelijk van eigen wensen kunt je uit een aantal opties kiezen. De rack's worden standaard voorzien van patchbare multiconnectoren. Vaste spanning, extra WCD's of CEE zijn als optie te kiezen.

 

Een van de grootste voordelen van een dimmerrack op maat laten maken, is natuurlijk dat wij een dimmerrack volledig kunnen maken naar de specificaties die nodig zijn voor jouw specifieke eisen en wensen. We proberen je dan ook waar mogelijk te betrekken bij de ontwerp fase. Hoewel we natuurlijk een standaard ontwikkeld hebben, zorgt onze werkwijze er voor dat we hier flexibel van af kunnen wijken.

 

 

Al jaren bouwt Rolight dimmerrack's. Op basis van deze ervaring hebben wij een aantal dimmers samengesteld die te gebruiken zijn bij verhuur en op de theatervloer. Afhankelijk van uw eigen wensen kunt u uit een aantal opties kiezen. De rack's worden standaard voorzien van patchbare multiconnectoren. Vaste spanning, extra WCD's of CEE zijn als optie te kiezen.Vraag vrijblijvend een offerte aan