Vragen?   053 - 4320 644

grandMA 3 tips

 

Met de opgedane kennis van de vorige MA-consoles levert deze alleskunner de best mogelijke gebruikerservaring ooit! Het systeem beschikt over een verfijnde gebruikersinterface en is ontworpen om praktische taken intuïtiever te maken.

 

Eenvoudiger te bedienen, veelzijdig toe te passen en razend innovatief. grandMA is klaar voor de toekomst met de nieuwe grandMA3, een noviteit die lichtsturing helemaal naar the next level brengt. Bekijk de onderstaande video's van MA Lighting voor de beste tips over de grandMA3.

 

 

#1 grandMA3| Introduction

 

 

 

 

 

#2 grandMA3| Booting & Dustcover

 

 

 

 

#3 grandMA3| Multitouch Screens

 

 

 

 

 

#4 grandMA3| Fixture Selection

 

 

 

 

 

#5 grandMA3| International Keyboard

 

 

 

#6 grandMA3| Playback Section

 

 

 

#7 grandMA3| GDTF & MVR

 

 
 

#8 grandMA3| 3D Concept & MVR

 

 
 

< Terug naar: Projector kiezen

 

BoldColor technologie

 

Een 1DLP laser fosfor (phosphor) projector zonder Christie BoldColor technologie maakt gebruikt van een blauwe laser diode op een fosfor wiel om groen en geel te creëren. Het blauwe licht gaat door een opening in het wiel. Vervolgens stuurt de projector groen en geel door een kleurwiel om rood en groen te creëren, terwijl het blauwe licht door een diffuus raam gaat. Op deze manier creëert de laser fosfor projector de drie primaire kleuren (rood, groen en blauw). De projector stuurt de gemaakte kleuren (blauw, groen, geel, en rood) naar het beeldoppervlak (de DLP chip). Vanaf de DLP chip wordt het licht door een lens op het projectiescherm gestuurd.

 

Laser Phosphor technologieLaser Phosphor technologie

 

In bovenstaande afbeelding is duidelijk de meerwaarde van het Christie BoldColor systeem te zien. Doordat er gebruik wordt gemaakt van twee blauwe laser diodes, een rode laser diode en een verbeterde optische kamer is het mogelijk om meer realistische kleuren en verzadigingen weer te geven. Door deze technologie bezitten de Christie projectoren met BoldColor technologie een zeer hoge contrastratio, tot wel 4.000.000:1.

 

Christie BoldColor


Andere leveranciers passen vaak technieken toe om meer helderheid uit projectoren te krijgen, dit levert een aantal grote nadelen op, die ten koste gaan van de beeldkwaliteit. Een aantal van deze nadelen zijn: oververzadigde kleur groen, compressie in witte en zwarte delen, wit met gele tint, rood oogt meer oranje en de kleuren zijn oververzadigd.


Door een projector aan te schaffen met Christie BoldColor technologie profiteer je van de volgende voordelen:
 


Geen oververzadigde kleur groen
voorrdelen


Geen compressie in de witte delen


Geen compressie in de zwarte delen


Geen wit met gele tint


Het rood oogt niet oranje

 

Kleuren zijn niet oververzadigd