Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

Het is zover: de CUE 2020. Op 13, 14 en 15 januari staan wij weer voor je klaar op dé vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie. Dit jaar is ons thema: 'Voel je thuis bij Rolight'. Kom langs, geniet van de beste koffie, cappuccino of latte macchiato van een professionele barista terwijl jij je laat verrassen door de nieuwste innovaties.

 

De grandMA3 software wordt groot gepresenteerd op de stand van Rolight. De software is vanaf nu te downloaden en daarmee begint een nieuw tijdperk voor het aansturen van de grootste en meest complexe lichtshows. Rolight wil de release van deze extreem krachtige en veelzijdige software graag vieren op de CUE 2020 door middel van een grandMA3 ontwerpwedstrijd voor studenten. Bezoek de website van Rolight voor meer informatie over deze wedstrijd.

 

Naast de presentatie van deze software presenteert Rolight ook het Focus volgsysteem. Het systeem geeft constant de locatie van de artiest door en stelt daarmee de licht operator in staat effecten en beweging automatisch te koppelen aan de locatie van de artiest.

 

Op CUE2020 zijn Focus Technologies, MA Lighting, ELC, Admiral Staging en vele andere merken te vinden op de Rolight stand (1.504), bezoek onze stand voor meer informatie over de nieuwste technologieën en innovaties.

 

Bekijk hier alle producten die te zien zijn op CUE 2020!

 

 

 

 

 

Bij Rolight hechten we er veel waarde aan dat jij je thuis voelt bij ons. Jij als klant hoort bij onze Rolight familie, om deze reden willen we je graag uitnodigen om onze stand te bezoeken (1.504). Heb jij zin en tijd om onze stand te bezoeken? Scoor dan snel je gratis tickets.