Home  /  CUE


 

 

 

 

CUE2016, een terugblik

 

Op 18 t/m 20 januari werd in Ahoy Rotterdam weer de CUE georganiseerd. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

 

Ook Rolight was ook deze editie weer aanwezig. Niet alleen met een 'groene' stand, ook er worden ook traingen aangeboden en shoot-outs gehouden in het congrescentrum van Ahoy. Hier stonden diverse prodcuten opgesteld zoals projectoren van Christie en de armaturen van PR-lighting. Het nieuwe merk voor bewegend licht. Met name de XR Beam Wash Spot kon rekenen op veel belangstelling.

 

De trainingen werden verzorgd door o.a. MA lichting en Prolyte over het hijsen boven personen. (Download hier de presentatie van Michiel van der Zijde.)

 

Op de stand kon u alles te weten komen over bijvoorbeeld LED oplossingen van TDE-lighttec, de projecties met Coolux, netwerkoplossingen van ELC en de regietafels van MA lighting.

 

Veel belangstellenden hebben wij mogen verwelkomen op deze locaties.

 

Niet in de gelegenheid om de CUE te bezoeken, dan informeren wij u graag. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 053-4320644 of per mail info@rolight.nl

 

De volgende CUE is op 15 t/m 17 januari 2018 in Ahoy.