Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

De Admiral Strong Boy en Strong Girl

De Admiral Staging transportwagens zijn ideaal voor het vervoeren van armaturen, kabels en doeken. Maar Admiral Staging heeft ook twee handige transportdolly's voor truss, de Strong Boy en de Strong Girl! De ideale transport oplossing voor je truss.

 

Strong Boy - voor rechte vierkant truss

De Strong Boy is de krachtpatser onder de truss transporters voor rechte vierkant truss. Door het slimme ontwerp kun je er zowel 30-er als 40-er truss mee vervoeren en kun je spanbanden bevestiging om de truss vast te zetten. Ook zijn de Strong Boys stapelbaar en kun je de truss carriers opslaan in de Strong Boy. Zo neemt de Strong Boy weinig ruimte in beslag.

 

De basis van de Strong Boy bestaat uit 2 en 3 mm staal. Het staal is verzinkt zodat deze transport dolly langer mee gaat en geschikt is om buiten te gebruiken.

 

Meer weten?

 

Strong Girl - voor ronde vierkant truss

Dankzij het grote succes van de Strong Boy is er nu ook de Strong Girl! De Strong Girl is de truss transport dolly voor je ronde truss! Van de Strong Girl zijn twee varianten beschikbaar: voor 30-er truss en voor 40-er truss.

De Strong Girl is geschikt voor truss met een buitenste diameter van 2,5 meter tot 10 meter en meer!

 

Het frame van de Strong Girl bestaat uit 3 mm verzinkt staal, zodat ook de Strong Girl buiten gebruikt kan worden. Het frame is voorzien van uitsparingen voor spanbanden. Het is mogelijk om de haken van de spanbanden zowel aan de binnen- als aan de buitenkant te bevestigen. Door de lengte van het frame is het mogelijk om de Strong Girl op te tillen met een heftruck.

 

Meer weten?