Vragen?   053 - 4320 644

grandMA 3 tips

 

Met de opgedane kennis van de vorige MA-consoles levert deze alleskunner de best mogelijke gebruikerservaring ooit! Het systeem beschikt over een verfijnde gebruikersinterface en is ontworpen om praktische taken intuïtiever te maken.

 

Eenvoudiger te bedienen, veelzijdig toe te passen en razend innovatief. grandMA is klaar voor de toekomst met de nieuwe grandMA3, een noviteit die lichtsturing helemaal naar the next level brengt. Bekijk de onderstaande video's van MA Lighting voor de beste tips over de grandMA3.

 

 

#1 grandMA3| Introduction

 

 

 

 

 

#2 grandMA3| Booting & Dustcover

 

 

 

 

#3 grandMA3| Multitouch Screens

 

 

 

 

 

#4 grandMA3| Fixture Selection

 

 

 

 

 

#5 grandMA3| International Keyboard

 

 

 

#6 grandMA3| Playback Section

 

 

 

#7 grandMA3| GDTF & MVR

 

 
 

#8 grandMA3| 3D Concept & MVR

 

 
 

De Admiral Strong Boy en Strong Girl

De Admiral Staging transportwagens zijn ideaal voor het vervoeren van armaturen, kabels en doeken. Maar Admiral Staging heeft ook twee handige transportdolly's voor truss, de Strong Boy en de Strong Girl! De ideale transport oplossing voor je truss.

 

Strong Boy - voor rechte vierkant truss

De Strong Boy is de krachtpatser onder de truss transporters voor rechte vierkant truss. Door het slimme ontwerp kun je er zowel 30-er als 40-er truss mee vervoeren en kun je spanbanden bevestiging om de truss vast te zetten. Ook zijn de Strong Boys stapelbaar en kun je de truss carriers opslaan in de Strong Boy. Zo neemt de Strong Boy weinig ruimte in beslag.

 

De basis van de Strong Boy bestaat uit 2 en 3 mm staal. Het staal is verzinkt zodat deze transport dolly langer mee gaat en geschikt is om buiten te gebruiken.

 

Meer weten?

 

Strong Girl - voor ronde vierkant truss

Dankzij het grote succes van de Strong Boy is er nu ook de Strong Girl! De Strong Girl is de truss transport dolly voor je ronde truss! Van de Strong Girl zijn twee varianten beschikbaar: voor 30-er truss en voor 40-er truss.

De Strong Girl is geschikt voor truss met een buitenste diameter van 2,5 meter tot 10 meter en meer!

 

Het frame van de Strong Girl bestaat uit 3 mm verzinkt staal, zodat ook de Strong Girl buiten gebruikt kan worden. Het frame is voorzien van uitsparingen voor spanbanden. Het is mogelijk om de haken van de spanbanden zowel aan de binnen- als aan de buitenkant te bevestigen. Door de lengte van het frame is het mogelijk om de Strong Girl op te tillen met een heftruck.

 

Meer weten?