ExpoLite set aanbieding

Profiteer van deze speciale ExpoLite set aanbieding! De set bestaat uit de volgende componenten:

 

ExpoCase flightcase

De ExpoCase flightcase is een case speciaal gemaakt voor de TourLED 42 en TourLED 50. Maar zijn ook geschikt voor andere armaturen. In deze flightcase is ruimte voor maximaal 8 armaturen.

 

Deze flightcases staan voor hoge kwaliteit en zijn zeer robuust. De flightcase is uitgerust met 100 mm blauwe wielen, balhoeken, hoogwaardige vlinderafsluitingen en inklapbare handgrepen.

 

ExpoLite TourLED 50 XCR

De ExpoLite TourLED 50 is de opvolger van de TourLED 42. Doordat de RGB menging vanuit één punt komt, beschikt dit armatuur over een uitstekende kleurmenging.

 

Door de robuuste behuizing en de IP65 classificatie is deze LEDpar uitermate geschikt voor on-the-road gebruik. Door de slimme DIM4-technologie biedt dit armatuur een dimcapaciteit welke gelijk staat aan die van een conventioneel armatuur.

 

Admiral Selflock coupler easy M10

De Admiral Selflock coupler easy doet zijn naam eer aan. Deze ophanghaak is gemakkelijk en snel om een buis te zetten. Na het inhangen hangt het gewicht direct aan de buis.

 

De Selflock coupler easy kan gebruikt worden bij buizen met een diameter van 48 mm tot 51 mm. De WLL is 250 kg.

 

Admiral veiligheidskabel 60cm

Om de set compleet te maken ontvang je tevens 8 veiligheidskabels. Deze Admiral safety cable heeft een lengte van 60 cm, is doorlusbaar en beschikt over een vaste karabijn. Bij voorkeur gebruik je deze kabel in een lus en zo kort mogelijk. Zo voorkom je dat een armatuur, bij een eventuele val, snelheid kan maken.

 

 

Meer weten of bestellen?

Als je graag meer wil weten of het artikel direct wil bestellen kun je een kijkje nemen in onze webshop. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen hierover. Vul onderstaand formulier in en een van onze verkopers neemt zo snel mogelijk contact met je op over deze set. Je kunt natuurlijk ook zelf bellen naar: 053 432 06 44

 

Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
* verplicht